OVER LA FEMME

Team La Femme bestaat uit opgeleide kapsters en beautyspecialisten, die allen op hetzelfde hoge niveau werken. Of het nu om knippen, model föhnen, opsteken of kleuren gaat: ieder teamlid is in staat mooie kapsels en beauty looks te maken die passen bij de wensen van de klant. Eigenaresse Najoua vertelt je meer over La Femme en haar road to success:

“Als klein meisje had ik krullend haar. Heel schattig, maar ik was er absoluut niet blij mee. Ik ging op zoek naar manieren om mijn haar te stylen. Bij de kapper keek ik stiekem mee, en toen ik 13 jaar was, kon ik mijn eigen haar föhnen met de föhn van mijn moeder. Toen merkte ik hoe leuk ik het vond om met haren bezig te zijn. Ik ontdekte dat ik er goed in was en ik leerde snel. Op mijn 15de konden tantes, nichtjes en zussen bij mij terecht voor feestkapsels. Dat was een razend succes. Later ben ik met de kappersopleiding in Antwerpen gestart. Waarom in Antwerpen hoor ik je denken? Die school stond internationaal heel goed aangeschreven. En ik ga altijd voor kwaliteit.

 

Kwaliteit vraag ik ook van mijzelf en het La Femme team in de salon. Als het op onze technieken aankomt, ben ik perfectionistisch. Ik wil dat iedere vrouw tevreden is nadat wij haar haar of make-up hebben verzorgd. Dat ze zich mooi en zelfverzekerd voelt en positief is over haar bezoek. Om dit te bereiken, volgen we externe cursussen, zodat onze kennis up to date is en houden we de trends goed in de gaten. Balayage, highlights en andere kleuringstechnieken zijn niet voor niets onze specialiteit. We gaan met de tijd mee. Toe aan een kleine of grote metamorfose? Maak online een afspraak. ´´