KNIPPEN EN KRULLEN JULLIE OOK GEKLEURD HAAR?

Ja, dat doen we. Of je nu stijl of krullend haar hebt, bij La Femme knippen en kleuren we ieder haartype.


KAN IK OP AFSTAND KLEURADVIES KRIJGEN?

We kunnen helaas op basis van een foto geen prijs bepalen of advies geven. Zowel het advies als de prijs is afhankelijk van verschillende factoren zoals de huidige conditie van het haar, gewenste kleur, haarlengte en haardikte. Dit kunnen we alleen bepalen in de salon. Vragen die gaan over of een bepaalde kleur haalbaar is, kunnen wij op afstand nooit beantwoorden.


WAT KOST EEN BALAYAGE OF HIGHLIGHT TREATMENT?

Op afstand kunnen wij niet beoordelen welke behandeling geschikt is voor jouw haar en hoeveel dit exact kost. Wel kunnen we je een indicatie geven. Voor highlights/balayage (folies & kleuring) hanteren we een vanaf prijs van €180. Gemiddeld betaalt men €180 tot €270. Dit is exclusief Olaplex. Indien je ervoor kiest het te kleuren met Olaplex wordt er een meerprijs vanaf €60 gerekend. Wanneer je voor een totale haarkleuring kiest, dus met Olaplex, krijg je het model föhnen en krullen t.w.v. €40 gratis bij je behandeling.


IK WEET NIET OF IK EEN BALAYAGE OF EEN HIGHLIGHT TREATMENT WIL, WELKE OPTIE MOET IK AANKLIKKEN BIJ "MAAK AFSPRAAK" ?

Het is begrijpelijk dat je niet precies weet welke kleuringstechniek het beste werkt voor jouw haar. Geen paniek: kies een van de twee opties. Samen kijken we tijdens je bezoek aan de salon of we voor highlights of balayage kiezen.


IK HEB ZWART HAAR, KAN IK GEKLEURD WORDEN NAAR BLOND?

Dit kan alleen als je haar niet eerder zwart is gekleurd met permanente verf. Is je haar wel zwart gekleurd, dan kun je alleen in stappen naar blond.


IK HEB HENNA IN MIJN HAAR, KAN IK GEKLEURD WORDEN NAAR BLOND?

Dit kan alleen als je de henna uit je haar laat groeien. Je kunt wel naar een donkere tint geverfd worden.


IK WIL GRAAG DOOR NAJOUA GEKLEURD WORDEN. KAN IK OP NAJOUA SELECTEREN?

Nee, dit kan niet. Al onze kapsters zijn opgeleid door Najoua en volgen externe trainingen om de kwaliteit van de salon te waarborgen. Iedereen werkt op hetzelfde hoge niveau.


KOMEN JULLIE AAN HUIS VOOR FEESTKAPSELS EN/OF VISAGIE?

Nee, voor een feestkapsel of make-up look dien je naar de salon te komen. Alleen voor bruiden is visagie en haarstyling op locatie een mogelijkheid.


KAN IK MIJN EXTENSIONS MEENEMEN NAAR DE SALON OM DEZE TE VERVEN EN/OF TE KNIPPEN?

Ja, wij verven extensions. Let wel: dit is geheel op eigen risico én wij verven deze enkel donker. In de salon wordt de meerprijs hiervoor bepaald. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid haar.

Ja, wij knippen (matten) extensions. Gelieve deze in te doen alvorens je naar de salon komt. Voor het knippen gelden de reguliere prijzen voor knippen. Deze zijn terug te vinden in onze prijslijst.


IK KOM UIT BELGIË. HOE KAN IK MIJN AFSPRAAK MAKEN EN DE AANBETALING VOLDOEN?

Onze klanten uit België kunnen via Maak afspraak controleren wanneer er een plek beschikbaar is. Daarna kunnen jullie een mail sturen naar info@lafemmetilburg.com om je afspraak in te plannen. Wij sturen een mail terug met onze gegevens zodat jullie de aanbetaling kunnen voldoen. Zodra deze voldaan is, wordt de afspraak vastgezet en ontvangen jullie een bevestiging.


MAG IK IEMAND MEENEMEN NAAR DE SALON?

Je komt als klant alleen naar je afspraak, mocht het zo zijn dat bijvoorbeeld vanwege een minderjarige of vanwege dat er iemand de taal niet goed spreekt mee komt, dan maken wij hiervoor een uitzondering. Je neemt plaats in onze wachtruimte en wacht daar totdat volledige behandeling gereed is.