AFSPRAKEN

Leuk dat je een afspraak wil maken!
LET OP! We wijzen je graag even op het volgende: bij het maken van een afspraak wordt er voor behandelingen die één uur of langer duren een aanbetaling gevraagd. De aanbetaling varieert in prijs. Deze aanbetaling wordt verrekend met het totale bedrag voor je gekozen behandeling op de dag van je afspraak. LET OP! Je kunt de aanbetaling niet gebruiken voor andere behandelingen dan waar je de afspraak voor hebt gemaakt.

Voor de prijzen van behandelingen, zie de prijslijst.

VERHINDERING

Ben je verhinderd en/of wil je je afspraak annuleren of verzetten? La Femme is niet verantwoordelijk voor verhindering. Helaas betekent dit dat de aanbetaling niet kan worden teruggevorderd bij verhindering of het wijzigen/annuleren van je afspraak.

Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak zijn wij genoodzaakt de volledige behandeling in rekening te brengen.

Ben je méér dan 15 minuten te laat? Dan zijn wij genoodzaakt de afspraak te annuleren en kan de betaling eveneens niet worden teruggevorderd. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat iedere klant netjes op tijd geholpen wordt en volop kan genieten van de geboekte tijd. Hierin maken wij géén uitzonderingen.